Feest met een hoofdletter F!
Uitgaan op Ameland doe je bij discotheek De Lichtboei of bruin café De Brouwerij. Uitgaan op Ameland doe je bij discotheek De Lichtboei of bruin café De Brouwerij.

Discotheek De Lichtboei en bruin café De Brouwerij

Elk jaar kunnen wij niet wachten tot het hoogseizoen weer begint. Dat betekent namelijk wekelijks de mooiste feesten en de leukste DJ’s bij Discotheek De Lichtboei! Ook in café De Brouwerij is het steevast gezellig. Een Nobeltje aan de bar of een biertje op het terras: dat is toch genieten?
 

Uit je dak in de Amelandse discotheek

Een feestdisco zoals het hoort te zijn: gevarieerde muziek, leuke dj’s en regelmatig themafeestjes. Zin in een ander nummer? Laat je horen! Onze dj’s vervullen al je (muzikale) verzoekjes.

Weten welke themafeesten er op onze planning staan? Kijk dan op Facebook

Discotheek De Lichtboei is elk weekend geopend vanaf 22:00 uur. In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties zijn we dagelijks open. Check de openingstijden onderaan deze pagina.

Ons bruin café brengt leven in de brouwerij

Soms heb je zin om gewoon even aan een tafeltje aan te schuiven, een drankje te drinken met vrienden of samen een kaartje te leggen. De gemoedelijke sfeer bij De Brouwerij zorgt ervoor dat je je even aan de dagelijkse sleur kan onttrekken.

Ook in ons café organiseren we regelmatig leuke avonden. Zo kan je het elke maandag opnemen tegen andere Amelandse schaakmeesters tijdens onze schaakcompetitie. Je algemene kennis stellen we op de proef tijdens de altijd gezellige pubquiz. Durf jij het aan?

Geef je voor onze evenementen op aan de bar. 

Bruin café Ameland

Discotheek De Lichtboei is ook te huur

De hele tent een avond voor jezelf hebben? Dat kan. De Lichtboei is te huur voor bijvoorbeeld schoolfeesten, bruiloften, familie- of personeelsfeesten. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Neem dan contact op

Uitgaan Ameland

Stil je snacktrek

Van die biertjes en al dat dansen krijg je natuurlijk honger. Gelukkig hoef je niet ver weg om die lekkere trek te stillen. In bruin café De Brouwerij vind je de snackhoek, waar je snel iets kan halen. Ook vanuit de disco loop je er zo naartoe. Handig!